Για άλλη μια φορά, ΝΤΡΟΠΗ στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Posted by Φαίη στο 23 Ιανουαρίου, 2019
Η Ελληνική Αστυνομία προέβη σε άλλη μία επαίσχυντη ανακοίνωση για να δικαιολογήσει την ρίψη ληγμένων χημικών σε παιδιά και ηλικιωμένους. Μίλησε για σχέδιο «βίαιης εισόδου στη Βουλή των Ελλήνων» και προσπάθεια «κατάλυσης της δημοκρατίας»!!
Να πει κάποιος στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι Δημοκρατία δίχως Δήμο δεν γίνεται. Όταν η ΕΛ.ΑΣ φαλκιδεύει συστηματικά την παρουσία του Δήμου στα Συλλαλητήρια, τότε αρνείται το ίδιο το πρόσωπο της Δημοκρατίας. Συμμετέχει δηλαδή ενεργά στην κατάλυση της Δημοκρατίας.
Να πει κάποιος στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι αυτήν την στιγμή η Δημοκρατία ΔΕΝ βρίσκεται μέσα στη Βουλή των Ελλήνων αλλά έξω από αυτήν, και ο αγώνας του Ελληνικού Λαού δεν γίνεται μόνο ενάντια στην προδοτική συμφωνία αλλά και ενάντια στην κατάλυση της Δημοκρατίας και την κατάχρηση εξουσίας.
Να πει κάποιος στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι εάν ήθελε να περιφρουρήσει την Δημοκρατία, δηλαδή τον αυθεντικό και έσχατο εκφραστή και φύλακά της που είναι ο Δήμος, τότε δεν θα επέτρεπε να γίνει η «αντιφασιστική συνάθροιση» στα Προπύλαια. Ήθελε όμως να διαλύσει την ειρηνική συγκέντρωση του Δήμου και να περιφρουρήσει εκείνους που τον χλευάζουν, τον περιφρονούν και τον υπονομεύουν. Επέτρεψε να γίνει η αντι-συγκέντρωση των μπαχαλάκηδων παρακρατικών, για να τους χρησιμοποιήσει ως πρόφαση διάλυσης του Δήμου.
Να πει κάποιος στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι οι βασικές ουσίες των δακρυγόνων που χρησιμοποίησαν πάνω στους ειρηνικούς Έλληνες, σε οικογένειες, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά, λογίζονται ως χημικά όπλα. Η χρήση τους έχει απαγορευθεί από διεθνείς οργανισμούς και συμβάσεις.
Να πει κάποιος στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι οι χημικές ουσίες των δακρυγόνων προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα, πνευμονικό οίδημα, οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, διάτρηση στομάχου, έως και θάνατο. Οι τοξικές αυτές ουσίες δύναται να παραμείνουν στον χώρο για μακρό χρονικό διάστημα και να βλάψουν και εκείνους που ζουν στην περιοχή.
Να πει κάποιος στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να ρίχνεις χημικά δήθεν για να «σταματήσεις» μια χούφτα μπαχαλάκηδων / παρακρατικών, μπροστά σε πλήθος εκατομμυρίων με παιδιά και ηλικιωμένους. Υπάρχει και το νεράκι του Θεού, υπάρχουν και οι χειροπέδες.
Οι δικαιολογίες της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ότι πυροβόλησε με αληθινές σφαίρες το κουνούπι στο μέτωπο, γιατί είχε φαγούρα, μόνο γέλωτα και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν.
Πρόκειται περί επαναλαμβανόμενης και εκ προθέσεως εγκληματικής συμπεριφοράς κατά του Ελληνικού Λαού που πρέπει να φτάσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
***
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ.
Φαίη said
«ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
[ΕΛ.ΑΣ.]
https://i0.wp.com/www.skai.gr/files/temp//1A409758828E89C59D703E84E887A79A.jpg?zoom=2