ΑΒΕΡΩΦ

Διαδικτυακό Θωρηκτό

  • Ἡ Ἱστορία,ΔΕΝ ἀλλάζει !

  • Ἡ Μακεδονία εἶναι Ε Λ Λ Α Δ Α

  • Πρόσφατα άρθρα

  • Kατηγορίες

  • Υπέρ της ζωής, κατά των εκτρώσεων

  • ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

  • Η ΒΟΡ.ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  • Ἀπό τήν Φλωρεντία,στήν ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

  • ΜΕΤΑΜΟΥΣΕΙΟΝ – Θ/Κ «Γ.ΑΒΕΡΩΦ»

  • Μαθαίνουμε…

  • ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

  • ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΝ

  • ΝΕΩΤΕΡΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ «ΗΛΙΟΥ»

  • ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟΝ (Δ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ)

  • ΛΕΞΙΚΟΝ ΗΣΥΧΙΟΥ

  • ΛΕΞΙΚΟΝ «LIDDEL-SCOTT»

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

  • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

  • 324 – 1453

  • ΧΡΟΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ

  • 1 8 2 1

  • Ἀπομνημονεύματα Ἡρώων τοῦ 1821

  • Ὁ ΕΛΛΗΝΟ – ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ τοῦ…

  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (1904-8)

  • ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ’12- ’13

  • ΤΟ ΠΝ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ

  • Α’ ΠΠ (1914-18)

  • Μ.ΑΣΙΑ (1919-22)

  • O X I (1940-41)

  • ΙΩΑΝ.ΜΕΤΑΞΑΣ

  • ΕΑΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ (9-24 Μαρ.1941)

  • Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ (1941)

  • Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (1941)

  • Β’ ΠΠ (1 9 4 1 – 4)

  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Θ/Κ «ΓΕΩΡ. ΑΒΕΡΩΦ»

  • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

  • ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

  • ΕΓΕΡΤΗΡΙΟΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑ

  • Πρόσφατα σχόλια

    Ελένη Στάϊκου, μιά η… στη Ελένη Στάϊκου, μιά ηρωίδα της…
    Η κυρά της Ρω (Δέσπο… στη Η κυρά της Ρω: Η ιστορία της γ…
    Μέλια στη Νοοτροπίες υποψηφίων…
    Konstantinos Malafan… στη Νοοτροπίες υποψηφίων…
    Μέλια στη Αβέρωφ: Έντεκα χρόνια στη θάλα…
  • Ὁ Γκρεμιστής Κωστῆ Παλαμᾶ

  • Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» ΣΗΜΑ 3 Δεκ.1912

  • ΟΡΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

  • ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

  • ——————————

  • ΦΟΡΕΣΙΕΣ καί ΑΡΜΑΤΑ τοῦ ’21

  • Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ (1838)

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (1974) …ἡ ταινία

  • ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑΙ ΩΜΟΤΗΤΕΣ

  • Μία ἀνοικτή πληγή Μνήμης 1914-23

  • Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

  • ——————————

  • Ζημίαι τῶν ἀρχαιοτήτων έκ τοῦ πολέμου καί τῶν στρατευμάτων κατοχῆς (1946)

  • Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

  • ΘΑ ΑΝΟΙΞΗι Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ;

  • ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

  • 1944-49

  • ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΑ

  • ΣΕΜΝΩΝ ΘΕΩΝ

  • ΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

  • ΔΙΟΛΚΟΣ,ΓΙΑ 1500 ΧΡΟΝΙΑ

  • ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

  • M.K.I.E.

  • Γιά ἀποπληρωμή ἐξωτ.χρεῶν,μόνο…

  • Ἡ ἔξοδός μας,εἶναι ἡ Κ_ _ _ά _α τους !

  • ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ…

  • INSIDE JOB

FYROM: Ο Μarcus ο Templar αποκαλύπτει το ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Ελλάδα!

Posted by Φαίη στο 18 Αυγούστου, 2015

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Στην Ελλάδα πολλά ΜΜΕ είναι φανερό ότι ελέγχονται απο συμφέροντα, κυρίως των εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους όπως όλοι οι επιχειρηματίες, δημιουργώντας μια μαύρη τρύπα εισαγωγής και εξαγωγής μαύρου χρήματος στην ΕΕ. Μερικά ΜΜΕ στην επαρχία όμως φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει απο το κανόνα, εκτός ίσως του περίφημου “ΔΟΛ” Κρήτης που παίζει άλλα παιγνίδια…

Μέχρι στιγμής δεν είχα ασχοληθεί με τη συνεισφορά του ΕΛΙΑΜΕΠ στα Ελληνικά δρώμενα. Ένα email φίλου μέ έφερε στα ίχνη ενός πρώην πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ (βλέπετε εδώ) γεννημένο στη Θεσσαλονίκη, που μιλάει σε video του 2011 για το ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην σχέση FYROM και Ελλάδας. Αυτά που λέει είναι εντυπωσιακά και σηκώνουν παρέμβαση εισαγγελέα στο ΕΛΙΑΜΕΠ, για να ελέγξει τη δράση του.

Είναι δυνατόν το ΕΛΙΑΜΕΠ να έχει σχέσεις από μόνο του με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ; Αυτό δεν συμβαζίζει με το σκοπό λειτουργίας του και αυτό είναι σαφές. Άλλο είναι να συμβουλεύει εφόσον ερωτάται την εκάστοτε κυβέρνηση και άλλο είναι να κάνει το ταχυδρόμο των Σκοπίων και των ΗΠΑ. Αυτό καταλαβαίνω ότι καταγγέλει ο Marcus στο video.

Ενδιαφέρον έχει και η αναφορά του Marcus Templar BSc, MSc, MSc στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αποδέχεται όπως ακούγεται στο video ότι η Ελλάδα κατέχει το 80% του εδάφους των Σκοπίων! Να τρελλαίνεσαι με τη Ντόρα που έχει πάρει και το βραβείο Ιπεκτσί στη Κωνσταντινούπολη. Για αυτό ήταν υπουργός εξωτερικών, για να μοιράζει οικόπεδα χάριν της ειρήνης;

Ο ρόλος Ερμή του ΕΛΙΑΜΕΠ

H FYROM ζητάει ότι θέλει απο τη κυβέρνηση των ΗΠΑ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ το λέει στο ΕΛΙΑΜΕΠ και το ΕΛΙΑΜΕΠ συμβουλεύει την Ελληνική κυβέρνηση αυτό που θέλουν τα Σκόπια (σσ. υποθέτω τη κάθε Ελληνική κυβέρνηση), λέει στο video o Marcus o φιλλέλληνας.

Φοβερές οι καταγγελίες Templar που δεν ακούστηκαν ποτέ και πουθενά απο το 2011 σε κεντρικό ΜΜΕ. Μάλλον κανένας δεν ενδιαφέρεται σε αυτή τη χώρα για τη κυριαρχία της.

Ο Μarcus φαίνεται απο μακρυά ότι έχει φοβερό μυαλό. Όλη η CIA πρέπει να τον έχει σαν υπόδειγμα. Κρίμα που τα παράτησε απο τον Αμερικανικό στρατό. Είχε πολλά ακόμη να προσφέρει. Βουλωμένο γράμμα διαβάζει. Kρίμα.

Κατά πάσα πιθανότητα, το 80% που αποδέχεται η Μπακογιάννη θα είναι το κομμάτι της Ελληνικής Μακεδονίας που περιέχει τους πολλούς υδρογονάνθρακες στη περιοχή της Θεσσαλονίκης (βλέπετε εδώ).

Ερώτηση: Ποιός πολιτικός διπλασίασε σε μια νύχτα το χρέος της Ελλάδας;

Γεωστρατηγική της FYROM

H FYROM όπως και να δεί κανείς τα πράγματα είναι μια χώρα σε υβριδική μορφή που για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται. Η χώρα αυτή προέκυψε σαν αποτέλεσμα διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας, μιας χώρας που διεσπάσθη φαινομενικά για να μειώσει την ισχύ στα Βαλκάνια της Σοβιετικής Ένωσης, επι της ουσίας όμως γιατί οι χώρες στις οποίες διεμελίσθη είχαν σημαντικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων μέσα στα συνορά τους.

Σας υπενθυμίζω ότι η όλη η FYROM είναι τίγκα στο φυσικό αέριο (βλέπετε στη φωτογραφία με κόκκινο τις θέσεις πιθανών κοιτασμάτων) και τους θυμίζω ότι κάθε αστάθεια στη περιοχή δεν τους συμφέρει.

O Μarcus Alexander Templar αφήνει στο video να εννοηθεί ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι ενώ αγνοεί παντελώς τη Ρωσική πολιτική στη περιοχή, την οποία δεν συμφέρει η αναγνώριση της FYROM. Το τελευταίο δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Υπάρχει λόγος. Οι παρατηρήσεις του αφήνουν πολλά ερωτηματικά επίσης για τον τρόπο που γίνονται οι εκλογές στην Ελλάδα (το λέει με το τρόπο του).

Eίδατε τα παιδιά απο το Σικάγο; Τα λένε Αμερικανάκια αλλά… Γιατί δεν του δίνουν του Τemplar μια τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα να μιλάει; Aς είναι και στη Κρήτη. Έχει και τουρισμό πολύ εκεί. Τσίπουρο, γουρούνες, μπάνια μια χαρά είναι.

Γεωστρατηγική των ανεξαρτητοποιήσεων

Σιγά-σιγά η Ελλάδα μπαίνει στον αστερισμό των ανεξαρτητοποιήσεων. Όλοι οι παίχτες σιγά – σιγά παίρνουν θέσεις στο παιγνίδι. Η Τουρκία στη Δυτική Θράκη και σε κάποια νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο. Η FYROM στη Μακεδονία. Η Αλβανία στην Ήπειρο. Το Ισραήλ σε Κρήτη και Κύπρο. Το κλίμα είναι έτοιμο, 2 εκ μετανάστες έχουν μπει στη χώρα, ο Ελληνας δεν διαθέτει άμυνες και ζεί την πολιτική ξεφτύλα και τη φτώχεια του. Ένας σπινθήρας λείπει. 5-10 άτομα μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Η Κρήτη μπορεί να είναι μια επαρχία που κάποιοι στο εξωτερικό επιθυμούν λόγω των υδρογονανθράκων που έχει να ανεξαρτοποιηθεί απο την Ελλάδα. Όταν κάποιοι άλλοι Κιοσέδες με υψηλό IQ βάζουν τους Κρητικούς να κυνηγάνε με βάρκες πειρατικά πετρελαίου νότια της Κρήτης νομίζοντας ότι είναι τα πλοία των ΗΠΑ που εξουδετέρωναν Χημικά, τότε εύκολα διακρίνεται ότι ελπίδα δεν υπάρχει. Το παιγνίδι έχει χαθεί.

Σας επισυνάπτω μια φωτογραφία του Αμερικάνικου αεροσκάφους που δολοφόνησε χιλιάδες Ιάπωνες άνανδρα στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι το αεροπλάνο B-29 Superfortress “Bockscar» που στις 9 Αυγούστου 1945 έρριξε τη βόμβα πλουτωνίου στο Ναγκασάκι.

Με τον πόλεμο η Ιαπωνία έγινε μικρότερη. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Και τότε υπήρχαν καλοθελητές και ρουφιάνοι με πρόσωπα αγίων, που έσπρωχναν τα πράγματα στα άκρα. Στην Ελλάδα σε κάθε περιφέρεια παίζονται παιγνίδια ενώ η “κυβέρνηση” κυνηγάει φαντάσματα. Τυχαίο;

zcode-gr

5 Σχόλια προς “FYROM: Ο Μarcus ο Templar αποκαλύπτει το ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Ελλάδα!”

  1. MKL said

    26/8/2010 – Ο Marcus Alexander Templar μιλάει έξω απ’ τα δόντια για την Ελλάδα, την ομογένεια, το Μακεδονικό, τις λανθασμένες πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων και την κατάσταση στα Βαλκάνια, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Ανεξάρτητο Ελληνικό Δίκτυο.
    http://drupal.antibaro.gr/forum/1915

    Ο ρόλος της Ελλάδας στην Μακεδονοποίηση των Σκοπίων, 1/12/2010
    Μάρκου Τέμπλαρ, Καθηγητή Αντιτρομοκρατίας, Πολιτικής και Στρατηγικής
    http://kostasxan.blogspot.gr/2010/12/blog-post_1430.html

    Μια Χώρα που Ονομάζεται Τρελοκομείο Μάρκου Α. Τέμπλαρ – 4/10/2012
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8289.html

  2. Peter said

    Καλησπέρα σας,

    Πιστεύω ότι η Σολωνιος νομοθεσία θα πρέπει να εφαρμόσθη πάραυτα.
    Οι δε κυβερνώντες να ελέγχονται σε βάθος γενεών πριν αναλάβουν διοίκησι των Ελληνων Αυτόχθονων κατα Ισοκρατη.

    Το λέω αυτό διότι οι παρόντες της κυβερνήσεως δεν έχουν ούτε ίχνος Ελληνικού γονιδίου DNA. Δια τούτο το εκλογικό σώμα πάντα να εξεταζει ενδελεχώς την προελευσιν των πολιτικών δια το συμφέρον της Πατριδος.

    Ευχαριστώ δια την φιλοξενίαν.

    • χεχεχεχε,,
      γεια σου Πετρο,,
      βομβες πετας,,,
      ευτυχως για εσε που ζεις στο εξωτερικο ,,,ειδάλλως με τετοιες προτασεις που καταθετεις θα ησουν για τους πολιτικους μας περσόνα νον γκράτα,,,και θα σε εστελναν στο εξωτερικο,,, 🙄
      επι της ουσιας ομως εχεις απολυτο δικιο,,,ετσι βεβαια ,,,δεν θα ειχαμε κανεναν εν ενεργεία πολιτικο για να μας πουλα μπιρ παρά,,,,θα ειχαμε προβλημα μιας και μας εγινε συνηθεια η προδοσια απο τους «αρχοντες»,,,
      οπως καταλαβες συμφωνω μαζι σου και επι της ουσιας αλλα σκεφτομενος και πονηρα,,,θα με τσακωσουν μιας και συμφωνω,,,θα με διωξουν και κατοπιν εισελθω στην χωρα ως λαθρομεταναστης,,,για να εχω ολες της απολαβες των λαθρο,,,,!!!!!
      τρατζικ.

      υγ: μην ξεχνας ποτέ,,,μια ρακι σε περιμενει και να εισαι παντα καλα !!

      • Peter said

        Γιώργο ευχαριστώ παρά πολύ είναι σαν να έχω πιεί την ρακί ήδη.

        Να είσαι πάντα καλά.

        Και πάλι ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: